Forgácskihordó szállítólánc-szalagok

A forgácskihordó szállítóláncok-szalagok a megmunkáló gépek és
megmunkálóközpontok nélkülözhetetlen részei. A hatékony forgácskihordás megkönnyíti a forgácseltávolítást és ezzel időt takarít meg. A forgácskihordó hevederek osztásukat tekintve különbözőek lehetnek. Leggyakoribb osztás távolságok: 31,75mm- 38,1mm-50mm.

kihordó_rforgács

A heveder szélessége, azaz a hasznos munka szélessége mindig géptípus
függő. Kínálatunk a 150 mm-től egészen az 1200 mm-ig terjedhet. Kialakítását tekintve még megküldöztetünk fémhevederes kialakításút és
kaparóléces kivitelt. Kialakítása készülhet tömör alapanyagból, furatolt és réselt kivitelben is. Különlegesebb alkalmazásokra korrózióálló alapanyagból vagy mágnes kivitelben.

Ajánlatkéréséhez hívja kollégánkat vagy töltse ki a kapcsolat menüpont alatt található űrlapunkat. 

forgácskihordó_tekercsben

Krómozott, csapos görgős lánc

Krómozott csapos lánc, amely ötszörösére növeli hagyományos görgőslánc élettartamát, most elérhető  kínálatunkban. A krómozott csapos lánc, krómozott csappal és egy hidegen folyatott hüvellyel rendelkezik. A csapok krómmal történő bevonása egy szuper kemény felületet eredményez, amely ötszörösével hosszabbítja meg a lánc kopási élettartamát. Az 1100 HV felületi keménységgel a krómozott csapos lánc ideális, ahol piszkos, poros és abrazív környezetben kell dolgoznia.
Kiemelten ajánlott ez a lánckonstrukció:
• mezőgazdaságban
• tégla, cserép és kerámia gyártásban     
• faiparban
A Donghua görgősláncokban használt csapok pontos előírások szerint készültek, hogy nagy szilárdságot biztosítsanak, miközben a hüvelyeket nagy kopásállósággal tervezték. A krómozott csapos lánc elérhető 08B és 16B, ANSI 40 - ANSI 80 közötti méretben, illetve simplex és duplex kivitelben is kapható. A krómozott csapos lánccal kapcsolatos további információért keresse kollégánkat az oldalon található elérhetőségeken vagy a kapcsolati menüpontban található űrlap kitöltésével.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!