FORGÁCSKIHORDÓ LÁNC


 

forgácskihordó_új

A forgácskihordó gépek a megmunkáló gépek és megmunkálóközpontok nélkülözhetetlen részei, melyek megkönnyítik a hulladékanyagok eltávolítását, ezzel jelentős időt takarítva meg az üzemeltetőnek. Ezeknek a gépeknek a legfontosabb tartozéka a hevederes vagy kaparóléces szállítólánc, melyeknek minősége jelentős mértékben meghatározzák a gép munkaóráinak számát. 

Milyen területeken alkalmazott gépekhez ajánljuk?

Fém, és fa megmunkáló üzem forgácskihordó gépeihez.

Milyen üzemeltetési körülményekhez felelnek meg?

Folyamatos üzemű, állandó sebességgel működő, magyas fokú mechanikai igénybevételnek kitett gépekhez. A láncot folyamatos olaj és hűtőemulzió éri, mely a kenését is biztosítja.

Javaslatunk az üzemeltetésre:

A szállított forgácsok egy természetes abrazív környezetet idéznek elő, amely jelentős mértékben csökkentik a hajtóláncok élettartamát. Mellette lehetnek nagyobb mechanikai igénybevételtől származó hatások is, melyek a hevederekben okoznak deformációkat, elváltozásokat.
A fokozott igénybevétel miatt olyan specifikus lánchajtásra van szükség, mely lényegesen ellenállóbb az erős fizikai behatásokkal szemben, azaz hosszabb távon biztosít az Ön számára üzembiztos működést.
Tekintse meg az erre vonatkozó speciális termékkínálatunkat ide kattintva, és kérje ki szakértő kollégáink tanácsát, akik javaslataikkal támogatják Önt a döntéshozatalban.

JAVASLATOT KÉREK

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!