FORGÁCSKIHORDÓ LÁNC

Forgácskihordó gépek a megmunkáló gépek
 

forgácskihordó_új

Általános leírás:

A forgácskihordó gépek a megmunkáló gépek és megmunkálóközpontok nélkülözhetetlen részei. A hatékony forgácskihordó megkönnyíti a forgácseltávolítást és ezzel időt takarít meg. A forgácskihordó berendezés legfontosabb eleme a hevederes vagy kaparóléces szállítólánc.

Alkalmazási terület:

Forgácskihordó berendezése.

Üzemeltetési körülmények:

Folyamatos üzemű, magas fokú mechanikai igénybevételnek kitéve, állandó sebességgel. A láncot folyamatos olaj és hűtőemulzió éri mely a kenését is biztosítja.

Elvárt élettartam:

új lánc beépítése esetén 9-11 év.

Üzemeltetési és kiválasztási tapasztalataink:

A forgácskihordó berendezések meghibásodásainak okát a természetes kopásból lehet visszavezetni. A szállított forgácsok egy természetes abrazív környezetet idéznek elő ezáltal csökkentve a láncok élettartamát. Mellette lehetnek nagyobb mechanikai igénybevételtől származó hatások is melyek a hevederekben okoznak deformációkat, elváltozásokat.

A forgácskihordó hevederek osztásukat tekintve különbözőek lehetnek. Leggyakoribb csaptávolságok: 31,75mm- 38,1mm-50mm-75mm-100mm. A heveder szélessége mindig géptípus függő. Így 200mm-től egészen az 1000mmig terjedhet. Kialakítását tekintve még megküldöztetünk fémhevederes kialakításút és kaparóléces kivitelt.

AJÁNLATKÉRÉSÉRT KATTINTSON IDE!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!