logo_speciálislanc

Hol találkozhat velünk?

-Debrecen, üzlet-raktár

-Budapest-iroda

-Nyíregyháza, üzlet-raktár

-Miskolc, üzlet-raktár

Milyen márkákat forgalmazunk, képviselünk?  

Kizárólag olyan gyártókkal állunk közvetlen kapcsolatban, amelyek kizárólag minőségi termékeket állítanak elő, és amelyek gyártmányaikra garanciát vállalnak. Ilyen partnerünk a Köbo, Donghua, Renold, Can-Am, Webster.

Miért kérjek árajánlatot Önöktől?

Minden vevőnknek, ügyfelünknek az előzetes szakmai állapot- és igényfelmérés alapján személyre szabott ajánlatokat készítünk, több gyártó partnerünk termékkínálatából, így kiválaszthatja az ár-érték arányban a számára legmegfelelőbb konstrukciót.

Gyorsan kopik , nyúlik a láncom, mit tegyek?

Felkészült mérnök kollégáink ingyenes helyszíni felmérését követően javaslatot tesznek olyan megoldásokra, amelyek a legoptimálisabbak a felmerült problémák orvoslására.

Van-e lehetőség kihelyeztetett raktár üzemeltetésére, folyamatos láncellátás biztosítására?

Fontos számunkra, hogy ügyfeleink a lehető leggyorsabban hozzájuthassanak a gyártósoruk folyamatos működéséhez szükséges alkatrészekhez, ezért természetesen lehetőséget biztosítunk a folyamatos láncellátáshoz, vagy kihelyezett raktár üzemeltetéséhez, melynek feltételeit keretszerződésben rögzítünk.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!