Mozgólépcső lánc


A speciális lánc csoporton belül a
szállítóláncok egyik meghatározó fajtája
 

mozgólépcső lánc

Mozgólépcső lánc általános leírás :

A szállítóláncok egyik meghatározó alfaja. A tervezést tekintve két alapvető csoportba oszthatjuk ezt a termékcsoportot, úgy mint a kisebb igénybevételnek kitett kereskedelmi felhasználású és a nagyobb igénybevételnek kitett tömegközlekedési mozgólépcsőláncokra .Bizonyos típusok beépített lépcsőtengellyel szerelt konstrukcióban kerülnek legyártásra. Csapágyazott görgők jellemzik a legtöbb kivitelt.  Egyre nagyobb teret hódít a kenés nélküli üzemeltetés, polimer tagok alkalmazásával.

Mozgólépcső lánc alkalmazási terület:

mozgólépcsők, mozgójárdák

Mozgólépcső lánc üzemeltetési körülmények:

folyamatos üzemű, erős porszennyezettség, állandó sebesség

Mozgólépcső lánc elvárt élettartam:

új lánc beépítése esetén 10-15 év, 5 éves ellenőrzési ciklusokban(lánc kifűzése, ellenőrzése speciális húzó padon), kenés mentes láncnál 40 év!

Mozgólépcső lánc üzemeltetési és kiválasztási tapasztalataink :

Egy lépcsőlánc cserénél kiemelt fontosságú a lépcső biztonságos működése a folyamatos üzem mellett, mivel egy lánc szakadás tömegszerencsétlenséget  okozhat.  Ezt elkerülendő javaslatunk a konkrét lépcsőre ajánlott lánc, szakembereink felmérése alapján.  Ez magába foglalja a minősített anyagkiválasztást, a láncról rajz készítés és ez alapján ellenőrizhető gyártást  amely így végig bizonylatozva történik.  Óvakodjunk a bizonytalan gyártmányoktól!

A mozgólépcső láncok új generációja a kenés mentes láncok.
 

Mozgólépcső láncok előnyei:
  • Lényegesen magasabb életciklus, karbantartási költségek csökkenése, élettartama több, mint 40 év.
  • Tisztább működési környezet
  • Jelentősen alacsonyabb szolgáltatási költségek,az időszakos zsírkenés elhagyása miatt.
  • Stabil és kiszámítható kopás.
     

AJÁNLATKÉRÉSÉRT KATTINTSON IDE!

 

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!