Pulyka vágóhíd conveyor


 

pulyka

A feldolgozott baromfit (pulykát) átfüggesztik a zsigerelő pályáról az előhűtő pályára (ez történhet kézzel, vagy géppel). Célja, hogy a függesztett baromfi maghőmérsékletét 4-7 °C-ra hűtse le. Addig tartózkodik itt a termék, amíg ezt a hőmérsékletet eléri. Ennek ideje kb. 1,5-2 óra. Ez után kerülhet sor további feldolgozásra (darabolás, csomagolás).

Alkalmazási terület :

Pulyka és csirke vágóhidak fej feletti konvelyor pályáinál.

Milyen üzemeltetési körülményekhez felelnek meg  :

Állandóan vizes illetve nedves környezetben, ahol a láncot folyamatos alacsony hőfokú levegő éri. Ezért a legjobb minőségű felületet is védelemmel kell ellátni.

Elvárt élettartam :

új lánc beépítése esetén 8-10 év.

Javaslatunk az üzemeltetésre :

Az alaplánc hevedereit nikkelezett felület kezeléssel állítjuk elő, mert ellenállóbb, mint a horganyzás. A hegesztett elemek cinkezettek, a görgők poliamid anyagból készülnek. A láncok kenését csak élelmiszeriparban engedélyezett kenőzsírral oldjuk meg.

Kérje tapasztalt mérnökeink javaslatait az Ön berendezésének legoptimálisabb üzemeltetéséhez.

 

JAVASLAT KÉRÉSÉRT KATTINTSON IDE!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!