A feldolgozott baromfit (pulykát) átfüggesztik a zsigerelő pályáról az előhűtő pályára (ez történhet kézzel, vagy géppel). Célja, hogy a függesztett baromfi maghőmérsékletét 4-7 °C-ra hűtse le. Addig tartózkodik itt a termék, amíg ezt a hőmérsékletet eléri. Ennek ideje kb. 1,5-2 óra. Ez után kerülhet sor további feldolgozásra (darabolás, csomagolás).
Pulyka és csirke vágóhidak fej feletti konvelyor pályáinál.
Állandóan vizes illetve nedves környezetben, ahol a láncot folyamatos alacsony hőfokú levegő éri. Ezért a legjobb minőségű felületet is védelemmel kell ellátni.
új lánc beépítése esetén 8-10 év.
Az alaplánc hevedereit nikkelezett felület kezeléssel állítjuk elő, mert ellenállóbb, mint a horganyzás. A hegesztett elemek cinkezettek, a görgők poliamid anyagból készülnek. A láncok kenését csak élelmiszeriparban engedélyezett kenőzsírral oldjuk meg.
Kérje tapasztalt mérnökeink javaslatait az Ön berendezésének legoptimálisabb üzemeltetéséhez.