Az Adix-Trade Kft., mint a speciális láncok szakértője segít Önnek abban, hogy akár a gyártói ár töredékért jusson hozzá azokhoz a speciális láncokhoz, alkalmazásokhoz, amely gépeikhez, berendezéseikhez, gyártó csarnokuk működtetéséhez szükséges.

Cégünk több tíz éves tapasztalattal a háta mögött  akár egyedi lánchajtási megoldásokat kínál közvetlen gyártói kapcsolatai révén,  a gépgyártói, OEM ár töredékéért. A mi segítségünkkel és szakmai tapasztalatunk igénybevételével jelentős időt és költséget tud megtakarítani cégének, részlegének.

Felkészült mérnök kollégánk megkereséseikre rugalmasan, gyorsan reagál. Helyszíni felmérés keretében -  szükség esetén - be tudja méretezni a láncot, ötleteket, tanácsokat tud adni az alkalmazásokhoz. Háttértomágató csapatunk révén pedig, megrendelés esetén, a termék legyártatását rövid határidővel vállaljuk, a logisztikát, kiszállítást is megszervezzük és az Ön, önök által megadott címre szállítjuk.

A speciális láncok mellett kínalatunkban megtalálja a vonó-és szállítóláncokat, mezőgazdasági láncokban is tudunk segítségre lenni illetve bővítettük választékunkat egyedi alkatrészekkel: lánckerekek, patentszemek, összekötők és egyéb alkatrészek, melyet elengedhetetlenül fontosak a láncok biztonságos és szakszerű üzemeltetéséhez.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!