Az Adix-Trade Kft. a speciális láncok szakértője


Az Adix-Trade Kft.-t azzal a szándékkal alapítottuk meg 1993-ban, hogy bármely iparvállalat, gyártással foglalkozó vállalkozás számára kiváló karbantartási- és segédanyagellátást biztosító partnere legyünk. Mára a műszaki, karbantartási piac egyik meghatározó, stabil, magyar tulajdonú, jelentős gazdasái háttérrel rendelkező vállalattá lettünk. Cégünk két országban összesen 15 egységgel működik, melyek által biztosítani tudjuk partnereink számára a kívánt áruhoz való yors hozzáférést.  

Egyik fontos célkitűzésünk, hogy minél több vállalkozás számára biztosítsunk olyan speciális lánchajtási megoldásokat, mely hosszú éveken keresztül garantálja gépeik, berendezéseik biztonságos és hatékony termelését. 
Munkatársaink több évtizedes szakmai tapasztalatát és mérnöki szaktudását hasznosítva egyedi lánchajtási megoldásokat is tudunk kínálni az Ön számára, mellyel növelheti gyártósora termelékenységét, így sok időt és eneiát takaríthat meg.

Kiterjedt gyártói kapcsolatrendszerünk révén a gyártói ár töredékéért juthat hozzá az Önnek szükséges speciális láncokhoz, alkalmazásokhoz, ezzel jelentős mértékben csökkentve költségeit.

A speciális láncok mellett kínálatunkban megtalálhatók a különböző típusú vonó- és szállítóláncok, mezőgazdasági, faipari, élelmiszeripari láncok. 

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!